Goud voor Tessel en Matthijs op NK Minibridge

  Sport
Een paar trotse medaillewinnaars op een rij. Boven Matthijs (links) en Tessel, onder Iris (links) en Laura.
Een paar trotse medaillewinnaars op een rij. Boven Matthijs (links) en Tessel, onder Iris (links) en Laura. (Foto: PR)

Utrecht - Op zondag 26 mei werd in Utrecht het NK Minibridge voor paren gehouden. Uit de gemeente Berkelland hebben leerlingen van drie basisscholen meegedaan. Er gingen een paar mooie medailles mee terug naar Berkelland, waaronder één gouden!

De H.W. Heuvelschool uit Borculo deed mee met drie paren. Zij hadden een gouden duo in hun midden: Tessel Ligtenbarg en Matthijs Hilhorst behaalden een fantastische eerste plaats en mogen zich nu Nederlands kampioen noemen. Silvan Ligtenbarg en Daan Megelink werden 14e en Suze Kers en Britte Pasman 16e.

Van de Kerst Zwartschool uit Ruurlo behaalden Laura Olthof en Iris Schotsman een mooie derde plaats. Roanne Duijn en Annemijn Vastenhout van de Kiezel en Keischool behaalden een 19e plaats.

Ook werd het NK viertallen voor Pupillen die dag gespeeld. Daar behaalde Jorn Essink uit Ruurlo met zijn team een tweede plaats.

Luca Hackvoort van de basisschool Da Vinci speelde ook bij de pupillen. Hij werd op het laatste moment als invaller meegevraagd en speelde dus niet met zijn vaste partner. Hij wist met zijn team een prima vijfde plaats te behalen.

Meer berichten