Foto: Franklin Veldhuis

Sp Rekken JO9 doet van zich spreken in Doetinchem

  Sport

Doetinchem – De jongens van Sp Rekken JO9 hebben dinsdag 23 april de finale van het jaarlijkse Graafschap Pincvision Tournament met 10-8 verloren van DZC'68 uit Doetinchem. Zij waren de twee finalisten in de categorie 'hoofdklasse en eerste klasse'.

De finale van het prestigieuze toernooi werd gespeeld in stadion De Vijverberg, de thuisbasis van de Graafschap. Voor het achttal was het natuurlijk een geweldige ervaring te spelen op het veld waar luttele uren later De Graafschap met 1-0 zou winnen van FC Emmen. En het mooiste: de jongens en hun begeleiders mochten daarbij zijn en voorafgaande aan de wedstrijd zelfs nog even met hoofdcoach Henk de Jong op de foto.

Een dag eerder, op tweede paasdag, hadden Max, Stijn, Sil, Boaz, Pieter, Lars, Jasper en Douwe de finale gehaald door op de velden van VV Doetinchem hun poule winnend af te sluiten.

De begeleidende staf was na afloop zeer te spreken over het team. Ties, Timo en Sharon hebben al laten weten op 11 mei revanche te nemen op DZC'68; dan komen de jonge Doetinchemmers in competitieverband naar Rekken.

Meer berichten