Team 2 van de Kiezel en Keischool won de finale van team 1 van de Kiezel en Keischool met 2-0.
Team 2 van de Kiezel en Keischool won de finale van team 1 van de Kiezel en Keischool met 2-0. (Foto: JAIME LEBBINK)

Kiezel en Kei levert beste teams aan scholentoernooi

  Sport

Borculo - Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi bij v.v. DEO is woensdag 3 april gewonnen door het Kiezel en Keischool team 2. Zij versloegen in de finale hun schoolgenoten van Kiezel en Kei 1.

Leerlingen van groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo deden mee aan dit Jan-Willem Schepers toernooi, dat gehouden werd op het sportcomplex van v.v. DEO.

Zestien teams van acht basisscholen leverden zo'n 140 kinderen. Er werd gespeeld in zeventallen op een half voetbalveld.

Team 2 van de Kiezel en Keischool won de finale van team 1 van de Kiezel en Keischool met 2-0. In de troostfinale won De Voshaar uit Haarlo met 3-0 van School Noord 1. Zij werden daardoor derde en School Noord vierde.

Ondanks de wat frisse woensdagmiddag vermaakten de vele aanwezige kinderen zich opperbest. Mede door het springkussen op het trainingsveld en door de aanwezigheid van enkele geoefende schminkers werd menig kindergezicht voorzien van een vrolijk figuurtje.

Dankzij de sponsoring door Coop Borculo werden vrijwilligers, spelers en leiders voorzien van drinken en een zakje chips of koek.

Meer berichten