De Schaatsclinic Neede, Noordijk en Rietmolen was vorig jaar maart een groot succes.
De Schaatsclinic Neede, Noordijk en Rietmolen was vorig jaar maart een groot succes.

Needse jeugd krijgt weer schaatsles in Enschede

  Sport

Neede/Noordijk/Rietmolen - De Schaatsclinic Neede, Noordijk en Rietmolen was vorig jaar maart een groot succes en daarom organiseren de Sport Federatie Berkelland (SFB) en de Eibergse IJsvereniging in samenwerking met het basisonderwijs in januari 2019 een tweede schaatsclinic op IJsbaan Twente.

Zestig leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 hebben zich opgegeven bij de SFB en vertrekken op de woensdagmiddagen 16, 23 en 30 januari vanaf het Vlearmoesplein in Neede naar IJsbaan Twente in Enschede.

De schaatslessen worden er verzorgd door trainers van de Eibergse IJsvereniging in samenwerking met trainers van IJsbaan Twente.

Het einddoel van de schaatsclinic is dat de kinderen het schaatsvaardigheidsdiploma behalen, zodat de leerlingen verantwoord het natuurijs op kunnen mocht het weer gaan vriezen. De schaatsclinic is alleen mogelijk dankzij een aantal sportieve sponsoren, te weten Kinderopvang SKE/Humanitas, Temmink Retail, Niessink en Partners Accountants en Adviseurs, Rob Spikker BV en Steff Rohof Skiservice.

Voor meer info: www.sportfederatieberkelland.nl

Meer berichten