Bij de Beltrumse beachparty draait het om sport, gezelligheid en muziek. Dit jaar strijkt het evenement neer op een andere locatie.
Bij de Beltrumse beachparty draait het om sport, gezelligheid en muziek. Dit jaar strijkt het evenement neer op een andere locatie. (Foto: stichting Beachparty Beltrum)

Volop zand, sport en muziek in Beltrum

  Sport

door Stichting Beachparty Beltrum

BELTRUM -  Beachvolleybal en beachtennis omgeven door zon, strand, palmbomen, muziek, cocktails en feest. Het klinkt als Ibiza, maar schijn bedriegt. Het gaat hier over de Beachparty in Beltrum. Na de gezellige eerdere edities op het voormalig ABCTA-terrein, vindt dit jaar de achtste editie van Beachparty Beltrum plaats op een nieuwe locatie.

Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus klinken er weer tropische beats en wordt er weer flink gesport vanaf de nieuwe locatie Mölleweg 4B.Stichting Beachparty Beltrum houdt op deze locatie net buiten de rand van Beltrum een tweedaags sportevenement met beachvolleybal & beachtennis en een Beachparty. Ook is het dit jaar voor het eerst mogelijk om als jeugd tot en met 16 jaar deel te nemen aan deze zomerse sporten. Voor de kinderen zal er in de grootste zandbak van Beltrum een springkussen aanwezig zijn.

Feest
Op zaterdag 18 augustus vanaf 12.30 uur is er een beachtennistoernooi. In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van WeDamnz en Feestnation. Het feest begint om 21.00 uur.

De festiviteiten worden afgetrapt door WeDamnz. "WeDamnz staat bekend als een veelzijdige dj die internationaal al flink aan de weg timmert, aldus de organisatie. "Met support van grote namen als Martin Garrix, Afrojack en Mike Williams is hij aardig op weg om de wereld te veroveren met zijn muziek. Vervolgens zal WeDamnz plaats maken voor Feestnation. Ze stonden onder andere al op grote festivals als Freshtival, DEFQON1 en Hockeyloverz dus ook Beachparty belooft een groot feest te worden."

Toernooi
Op zondag 19 augustus staat er vanaf 11.30 uur een beachvolleybaltoernooi op het programma voor de volwassenen. Voor de jeugd is er een beachvolleybal en beachvoetbaltoernooi met aansluitend een Beachparty. "Op zondag zal het aansluitende feest worden verzorgd door dj Irmo. Irmo is een allround dj die er voor gaat zorgen dat de Beachparty weer knallend zal worden afgesloten," zegt de organisatie.

Bij het beachvolleybal toernooi wordt vier tegen vier gespeeld. Bij het beachtennis toernooi wordt twee tegen twee gespeeld en bij de beachvoetbal wordt er vijf tegen vijf gespeeld. Bij het beachvolleybaltoernooi zal er een recreatieve- en een prestatieklasse zijn.

Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd. Aanmelden hiervoor kan snel en eenvoudig via de website.

Meer informatie
Op de website is ook meer informatie te vinden. Tevens staan hier onder meer de spelregels voor het sportieve deel van het programma.

Meer berichten