Volleybalvereniging Tornax laat de deelnemers aan het Beachvolleybaltoernooi zweten.
Volleybalvereniging Tornax laat de deelnemers aan het Beachvolleybaltoernooi zweten.

Ruurlo ligt op 11 augustus weer even aan zee

  Sport

Ruurlo - Op zaterdag 11 augustus houdt Volleybalvereniging Tornax voor het vierde jaar op rij een beachvolleybaltoernooi. Volleyballers die het aandurven, kunnen zich met een team opgeven om voor publiek een gooi te doen naar de felbegeerde titel.

Beachvolleybal is in Nederland een enorm populaire sport. Hoewel Ruurlo niet aan zee ligt, heeft Zwembad de Meene prachtige beachvolleybalvelden aangelegd. Voor de kids tussen de 12 en 16 jaar is er een open inschrijving en zal er bij voldoende animo een jeugdtoernooi plaatsvinden in de ochtend. Daarbij zal worden gespeeld in teams van 4 personen. Bij de senioren wordt gespeeld in teams van 2, 3 of 4 personen. Dames en heren prestatief (vanaf 1e klasse niveau) spelen twee tegen twee. Dames en heren competitief (2e en 3e klasse niveau) spelen 3 tegen 3. En categorie mix recreatief, waarbij spelvreugde boven prestatie gaat, speelt vier tegen vier, waarbij altijd minimaal één dame in het veld moet staan.

Durf jij het aan? Twijfel dan niet en geef je direct op voor het Tornax Beachvolleybaltoernooi 2018. Voor senioren is het inschrijftarief slechts 15 euro per team, voor de jeugd zijn de kosten 5 euro per team. Opgeven moet voor 4 augustus. Dit kan via

www.tornax.nl/beachvolleybal

Meer berichten