De winnaars van de Borculose golfkampioenschappen
De winnaars van de Borculose golfkampioenschappen

Raymond Prinsen en Ria Lusink golfkampioen van Borculo

  Sport

Borculo - Onder schitterende omstandigheden zijn woensdag 6 juni de jaarlijkse Borculose Golfkampioenschappen gehouden op de Lochemse Golfclub. Raymond Prinsen en Ria Lusink werden na afloop gekroond tot winnaars.

Dit jaar hadden zich maar liefst 49 deelnemers ingeschreven. Het toernooi dat open staat voor inwoners en oud-inwoners van Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar werd bezocht door een mooie mix van jong en oud, van ervaren en onervaren spelers.

Raymond Prinsen was de verrassende winnaar bij de heren. Een groot aantal jaren was hij zelf organisator. Sinds een paar maand is dit natuurtalent weer aan het golfen en deze overwinning was het logische gevolg. Bij de mannen pakte Peter Vermaase zilver en Jan Kornegoor brons. Bij de dames kwam een nieuwe ster naar boven in de persoon van Ria Lusink, die daarmee de kampioen van vorig jaar Roelie Schroer onttroonde. Schroer werd tweede en Hermien ten Barge derde.

De prijsuitreiking werd verricht door de sponsoren van het toernooi Bert Ribbers (Buitencentrum Kerkemeijer) en Tonny Winkelhorst (Baks Borculo) en vond plaats bij Kerkemeijer.

Meer berichten