Tennissen in zomermaanden bij tennisvereniging De Wildbaan

  Sport

Borculo - De Borculose tennisvereniging ABTC de Wildbaan biedt deze zomer voetballers, volleyballers en andere teamspelers de gelegenheid om tijdens de zomerstop te blijven sporten. Gedurende de maanden juni, juli en augustus kunnen zij meedoen aan de Zomer Challenge: drie maanden tennissen en na de zomerstop weer fit het veld in.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij spelers vrij kunnen tennissen. Naast spelen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan tennislessen. Geïnteresseerden zijn op dinsdag 5 juni van harte welkom voor een kennismaking op het tennispark en kunnen direct deelnemen aan de gratis tennisles. Eventueel is er de mogelijkheid om deze avond een tennisracket te lenen. Deelnemers kunnen zich vooraf individueel of met teamgenoten inschrijven via leden@abtcdewildbaan.nl

ABTC de Wildbaan is een sportieve, gezellige tennisvereniging die volgend jaar 60 jaar bestaat. Op het tennispark gelegen aan de Hoflaan spelen wekelijks 340 leden recreatief of in competitie- en wedstrijdverband tennis.

Meer berichten