Met een 1-6 overwinning op KSH behaalde v.v. Reünie het kampioenschap in de 4e klasse C.
Met een 1-6 overwinning op KSH behaalde v.v. Reünie het kampioenschap in de 4e klasse C.

Reünie overtuigend kampioen van vierde klasse C

  Sport

Wat een paar dagen eerder tegen FC Eibergen niet lukte, werd afgelopen donderdag in Harreveld wel afgedwongen. Met een 1-6 overwinning op KSH behaalde v.v. Reünie het kampioenschap in de 4e klasse C.

Vragender - Gezien de stand op de ranglijst kon het natuurlijk ook niet misgaan. Echter, toen het na een 0-1 voorsprong toch nog 1-1 werd, zag je het publiek denken: het zal toch niet weer… Maar de rust werd met een 1-2 voorsprong ingegaan en in de tweede helft werd de score vakkundig uitgebouwd.

Over publiek gesproken: voor spelers en supporters waren twee grote bussen gehuurd, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Het werd een echte kampioenswedstrijd. Veel publiek, vuurwerk, de officiële huldiging door een afvaardiging van de KNVB met medailles en het officiële kampioenscertificaat, een kampioensfoto op het voetbalveld, spandoeken, het kon niet op.

De sportieve manier waarop KSH meewerkte, mag daarbij niet onvermeld blijven. Wilco Kistemaker mocht na zijn hattrick in de tweede helft zelfs de wedstrijdbal mee naar huis nemen.

In Borculo werd de ploeg ontvangen met een erehaag en sprak voorzitter Thijs Bouwhuis zijn bewondering uit voor de wijze waarop trainer Arno Knapen iedere keer weer de wedstrijden tot in de kleinste details had voorbereid. De kampioensbokaal werd door Knapen uitgereikt aan aanvoerder Stephan Boers. Daarna werd het gezellig en duurde het feest tot in de kleine uurtjes.

Meer berichten