Logo berkelnieuws.nl


Touwtrekken voor 'profs' en liefhebbers bij TTV Heure

  Sport

Borculo - Touwtrekvereniging Heure uit Borculo houdt op zondag 27 mei het vierde toernooi voor de competitie Gewest Oost én daarnaast een toernooi voor buren, bedrijven en andere belangstellenden.

De competitie is anders van opzet dan andere jaren. Dit jaar hebben de verschillende gewichtsklassen voor de heren slechts vier toernooien om uit te maken wie zich kampioen van Gewest Oost mag noemen, alleen de Dames en Jeugdklasse hebben acht toernooien. Om 11.00 uur beginnen de wedstrijden met de heren 680 kg A en B klasse, waar TTV Heure met twee teams aan het touw verschijnt, en de Jeugdklasse. In de 680 kg A klasse staan de Borculose mannen bovenaan, het tweede team staat 7e. In de Jeugdklasse vormen de jongens en meiden van Heure samen met leden van TTV Vorden ook twee teams. Zij staan eerste en derde na twee toernooien. Daarna komen de heren 600 kg en de dames in actie. Naar verwachting starten deze wedstrijden rond 13.30 uur. Heure doet hier alleen mee in de damesklasse en staat op een solide tweede plaats achter TTV Eibergen.

Dezelfde dag houdt de club een toernooi voor min of meer ongetrainde zestallen. Een team bestaat uit zes spelers met coach en verzorger. Teams bestaan uit vrienden, collega's, buren, etc. De wedstrijden beginnen rond 13.30 uur. Opgave voor 25 mei 20.00 uur via mail aan ttvheure@gmail.com ovv teamnaam, contactpersoon en getraind of ongetraind.

Het wedstrijdterrein is gelegen aan de Lebbenbruggedijk tegenover het openluchttheater. Toegang is vrij.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox