Logo berkelnieuws.nl


De kegelvereniging bestaat uit een hechte groep in de leeftijd vanaf 40 jaar.
De kegelvereniging bestaat uit een hechte groep in de leeftijd vanaf 40 jaar.

Kegelvereniging Wapen van Borculo viert feest

  Sport

Kegelvereniging het Wapen van Borculo bestaat dit jaar 40 jaar en dat werd afgelopen weekend door de leden met hun partners gevierd.

Borculo - Bij slagerij Henk aan het Muraltplein, waar 40 jaar geleden het idee voor het oprichten van de kegelvereniging is ontstaan, werd het weekend gestart met koffie en een broodje warm vlees.

Vervolgens werd er afgereisd met de auto richting Elburg voor een bezoek aan een kaasboerderij gevolgd door een havenwandeling. Na een hapje en een drankje op het terras werd afgereisd naar het hotel in Biddinghuizen, waar de dag werd afgesloten met een feestavond.

De volgende dag werd de groep van 33 personen opgedeeld in 8 groepen om deel te nemen aan aan autopuzzeltocht langs de IJssel. De puzzeltocht eindigde in Borculo, waar het weekend werd afgesloten met een buffet bij Peters.

De kegelvereniging bestaat uit een hechte groep van 20 leden in de leeftijd vanaf 40 jaar. Elke vrijdagavond wordt er gekegeld bij Berkelpalace in Borculo. Naast het kegelen is het sociale aspect binnen de vereniging erg belangrijk.

De vereniging is op zoek naar nieuwe leden. Heb je interesse, meld je dan geheel vrijblijvend bij Roland Liebrand via tel. 06-45658458.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox