Ondanks een aantal tranen als gevolg van pijnlijke valpartijen waren er veel blije koppies te zien.
Ondanks een aantal tranen als gevolg van pijnlijke valpartijen waren er veel blije koppies te zien.

Jeugd Beltrum voor Eibergs schooltoernooi klaargestoomd

  Sport

Trainers van VIOS Beltrum zijn woensdag 4 april begonnen met het verzorgen van voetbalclinics voor de kinderen van basisschool de Sterrenboog als opmaat voor het Eibergse schoolvoetbaltoernooi op 11 april. Sport Federatie Berkelland geeft hierbij ondersteuning.

Beltrum - De groepen 5 tot en met 8 krijgen verspreid over twee dinsdagen een training aangeboden op het kunstgrasveld van VIOS Beltrum. Na de warming up werden de meiden en de jongens apart genomen en werd er een partijspel gespeeld.

Veel kinderen uit Beltrum doen mee met het komende schoolvoetbaltoernooi en spelen ook voetbal bij VIOS. Ondanks een aantal tranen als gevolg van pijnlijke valpartijen en lichte overtredingen waren er veel blije koppies met rode wangen te zien. Zullen ze hoog eindigen op het schoolvoetbaltoernooi? Aan de training zal het niet liggen.

Ook eens kijken of meedoen bij een voetbaltraining van VIOS Beltrum? Kijk op www.viosbeltrum.nl voor alle informatie. De foto's en filmpjes van de clinic staan op de website

www.sportfederatieberkelland.nl

Meer berichten