Leer hardlopen aan de hand van Bert Vogel

  Sport

Eibergen - Hardloopcoach Bert Vogel verzorgt vanaf woensdagavond 21 maart bij ASV Eibergen een hardloopcursus onder de noemer 'clinics4running'.

Deze clinics zijn al jarenlang erg populair en trekken ervaren en beginnende lopers uit de hele omgeving. De clinics zijn bedoeld om beter voorbereid aan de start te verschijnen van wedstrijden met een afstand tot 15 kilometer. Bijvoorbeeld de Eiberrun, die op 27 mei wordt gehouden. Onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers, worden de deelnemers in tien clinics zo ver gebracht dat ze op eigen niveau 7 of 14 kilometer goed kunnen volbrengen.

Elke clinic is van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur. Er zal worden getraind in verschillende niveaugroepen, van beginners tot ervaren lopers. De clinics starten vanaf de kantine van FC Eibergen op sportpark de Bijenkamp.

Voor 70 euro inschrijfgeld krijgt elke deelnemer een compleet pakket aangeboden. Inbegrepen zijn onder meer tien trainingen, een passend trainingsschema voor de overige trainingen, koffie of thee na de trainingen, een loopshirt, advies en verzorging door sportmasseurs tijdens de trainingsavonden en inschrijving voor de Eiberrun.

De trainers staan onder leiding van Bert Vogel garant voor gezonde en gezellige trainingsavonden. Aanmelden kan bij voorkeur vooraf via de website www.bertvogel4running.nl. Dit kan tot een week voor de eerste trainingsavond. Na-inschrijving is mogelijk op 21 maart voor aanvang van de eerste clinic, tussen 18.30 uur en 18.50 uur in de kantine van FC Eibergen. Dan wordt 5 euro extra gerekend. Info:

bertvogel4running.nl

Meer berichten
Shopbox