Erik Hekking (links) en John Hargeerds werden gehuldigd.
Erik Hekking (links) en John Hargeerds werden gehuldigd.

v.v. Reünie en GSV'63 zoeken toenadering tot andere clubs

  Sport

In een meer dan goedgevulde kantine hield v.v. Reünie zondagmiddag de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Thijs Bouwhuis memoreerde in zijn toespraak onder meer het grote aantal kampioenschappen bij de jeugd (zeven!) en ging in op de dit jaar gestarte samenwerking met GSV'63. GSV'63 en v.v. Reünie streven er naar de samenwerking uit te breiden naar andere leeftijdscategorieën, waarbij in de toekomst mogelijk ook andere verenigingen aanhaken.

Borculo - Over de eerste gezamenlijke sponsoravond van alle Borculose sportverenigingen, waarbij de sponsorcommissies van DEO en Reünie het voortouw namen, was Bouwhuis zeer te spreken: "De avond op 26 oktober kende een uitstekende opkomst."

Ook stipte Bouwhuis aan dat hij zich niet herkiesbaar zal stellen als voorzitter dit najaar: "Ik ben een man van alles of niets. Een tussenweg ken ik helaas niet. Het voorzitterschap trekt een te zware wissel op mij." Bouwhuis zal zich na zijn terugtreden nog wel voor de club blijven inzetten, liet hij weten.

De bijeenkomst werd afgesloten met het huldigen van de jubilarissen. Van de vier waren alleen Erik Hekking (25 jaar lid) en John Hargeerds (40 jaar lid) aanwezig.

Meer berichten
Shopbox