Logo berkelnieuws.nl


Sportieve sponsoren welkom bij Kerkemeijer

  Sport

Borculo - Op donderdagavond 26 oktober zal vanaf 19.30 uur de eerste gezamenlijke sponsoravond van de sportverenigingen uit Borculo worden gehouden bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo.

Het idee om de krachten te bundelen is bedacht door de voetbalverenigingen DEO en Reünie en samen met de Sport Federatie Berkelland verder uitgebreid met Gymvereniging Borchlo, Korfbalvereniging Olympia'22, Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini, Badmintonclub Babo en tennisclub ABTC de Wildbaan. Na één overleg met vertegenwoordigers van al deze clubs was al duidelijk dat alle clubs achter het idee stonden en werden er acties uitgezet. Deze acties waren onder meer subsidies aanvragen, een begroting maken en sprekers en een zaal regelen.

De gezamenlijke sportverenigingen zijn nu zover dat ze hun sponsoren uit kunnen nodigen. De sportfederatie hoopt dat deze massaal aanwezig zullen zijn op deze avond en dat de clubs zo iets voor hen terug kunnen doen. Burgemeester Joost van Oostrum is de avondvoorzitter. Gastsprekers zijn Carolien Tesselhof van Tesselhof Media en Laura de la Mar van Gastvrijheid in Bedrijf. Uiteraard bestaat er tijdens de afsluitende borrel de mogelijkheid om te netwerken.

Sponsoren kunnen zich aanmelden via: john@sportfederatieberkelland.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox