Logo berkelnieuws.nl


Tess ter Braak in actie
Tess ter Braak in actie

Merlijn Geverink Gelders kampioen

  Sport

Rekken - Molenruiter Merlijn Geverink is zaterdag met haar pony Mascha Gelders kampioen geworden. In Wezep was ze de beste in de klasse L2 dressuur cat. AB. Door dit resultaat mag ze starten op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo op 26 augustus.

Ook andere Molenruiters deden het goed. Hannes Vredenberg pakte met zijn pony Sep een tweede prijs in het springen klasse L cat C, Femke te Woerd werd tweede met haar pony Princcess Z. in de klasse Z cat. DE springen en Suzan de Graaf werd vierde met haar pony Unet in het springen klasse L cat DE.

Tess ter Braak van de Pasruiters uit Neede heeft afgelopen weekend een mooie vierde plaats behaald op de Gelderse Kampioenschappen. Dit deed ze door twee foutloze rondes te springen met haar pony Quantum Of Solace. Door dit resultaat mag ze starten op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo op 26 augustus.

Op het concours te Noord-Sleen in Drente heeft Lynn Bouwmeester uit Neede donderdag met haar pony Coposta van Tojopehoeve Z. de eerste prijs in de wacht gesleept bij de dressuur in de klasse B. Lynn en Coposta komen uit voor Ponyclub Diepenheim.

Franklin Veldhuis
3 reacties
Meer berichten
CustomHtml_1