Logo berkelnieuws.nl


Dit weekend is het dressuurweekend van PC & LR de Berkelruiters.
Dit weekend is het dressuurweekend van PC & LR de Berkelruiters.

Weekend vol paardensport op 't Wievenveld

  Sport

Het dressuurweekend van PC & LR de Berkelruiters wordt dit jaar gehouden van vrijdagavond 7 juli tot en met zondag 9 juli. Locatie: op en rondom het eigen oefenterrein 't Wievenveld. Het weekend kent twee dagen dressuursport voor de individuele ruiter. Op vrijdagavond komen de teams aan bod. Door De Berkelruiters

EIBERGEN – Op vrijdagavond wordt de afdelingsdressuur voor vier- en zestallen verreden. Op deze avond rijden 4 of 6 ruiters als team een dressuurproef.

   

Op zaterdag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor zowel de paarden als de pony's. Op zaterdagochtend is er tevens een bixierubriek dressuur. Een speciale rubriek voor kinderen van 6 t/m 13 jaar om op een ongedwongen en speelse manier te ervaren hoe het is om in wedstrijdverband een dressuurproefje te rijden. Op zondag worden de individuele dressuurproeven in de klasse B tot en met Z2 verreden. Ook op deze dag verschijnen zowel paarden als pony's aan de start.

De wedstrijden zijn op vrijdagavond van 18.00 tot 20.30 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom op het oefenterrein van De Berkelruiters aan 't Wievenveld 4 in Eibergen. De toegang tijdens dit evenement is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.berkelruiters.nl

reageer als eerste
Meer berichten