Amicitia is met haar 125 jaar de op één na oudste muziekvereniging in Berkelland.
Amicitia is met haar 125 jaar de op één na oudste muziekvereniging in Berkelland. (Foto: Amicitia)

Highland Valley uit Borculo bij jubileumfeest

  Ingezonden

BORCULO / GEESTEREN - Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren is de op één na oudste muziekvereniging uit Berkelland en viert haar 125 jaar jubileum op 1 december met een jubileumconcert. Ter ere van dit 125-jarige jubileum wordt er samengewerkt met een aantal speciale gastspelers. Zo zal Highland Valley Pipes & Drums uit Borculo deel uitmaken van het programma.

Samen met Amicitia en soliste Marian Beerten zullen zij een aantal bekende hits uit de Schotse muziekproductie Music Show Scotland ten gehore brengen. In het avondvullende programma zal soliste Mirte Kreunen samen met kinderkoor Sing a Song uit Ruurlo een gastrol hebben en neemt Jeugddrumband het Klein Begin deel aan het programma. Tevens zal solist Sten Geerdink enkele nummers zingen, zowel solo als met het orkest.
Er is een gevarieerd programma samengesteld door het jubilerende Amicitia. Het laat zien dat de muziek in de afgelopen 125 jaar van hun bestaan nog steeds boeiend is en een taal spreekt die iedereen begrijpt. Vanwege de beperkte capaciteit is het raadzaam tijdig toegangskaarten te kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij 'Tabak en Wijn en Zo' op de Veemarkt in Borculo en bij 'Baan' aan de Dorpsstraat in Geesteren.

Meer berichten