Logo berkelnieuws.nl


Foto: Volksfeestvereniging Holterhoek.

Jeroen Berentsen is 12,5 jaar bestuurslid van Volksfeestvereniging

  Ingezonden

door VFV Holterhoek

HOLTERHOEK / EIBERGEN -  Jeroen Berentsen heeft samen met overige bestuursleden en aanhang zijn jubileum gevierd. Afgelopen vrijdag was het precies 12,5 jaar geleden, dat Berentsen in het bestuur kwam van de Volksfeestvereniging Holterhoek. "Er werd een spandoek opgehangen en bij zo'n gelegenheid hoort natuurlijk ook een officiële oorkonde," vertelt een woordvoerder.

Daarna was er een lekker bakje koffie en aansluitend een lekker drankje en een hapje. "Vele anekdotes werden nog eens herhaald, tot in de late uurtjes. Jeroen is een man die rustig op de achtergrond 'groots werk' verricht. Dat wat hij belooft, komt hij na. Gezien zijn vakkennis is er natuurlijk veel werk, waarin hij als vast lid van verschillende commissies zijn taken heeft, waaronder vaandeldrager, omroeper bij onder meer vogelschieten, zeskamp, volleybal, voetbal, commissielid vogelschieten, koningspaar, bingo en geluid/muziek."

Vertrouwen
"Overige bestuursleden kunnen bijna altijd beroep op hem doen. Alleen de digitale wereld is nog onbekend terrein voor hem. Hij heeft het volste vertrouwen in zijn 'prehistorische Nokia' die hem nooit in de steek laat. Helaas is WhatsApp met een Nokia niet mogelijk. Gelukkig heeft hij een geweldige partner aan Carola, als 'persoonlijke secretaresse' helpt zij Jeroen in de huidige digitale wereld. Daarom heeft hij tijdens de vergaderingen toch altijd de juiste papieren bij zich. Jeroen als bestuur van de VFV Holterhoek, hebben we jou nog graag lang in ons midden, nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor al jouw inzet en kunde."

Kermis
De kermis van de VFV Holterhoek vindt dit jaar op vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus plaats op het kermisterrein bij café-restaurant 'Grenszicht' van de familie Holtkamp in de Holterhoek. Dan wordt nogmaals stilgestaan bij deze jubilaris. "Hierbij nodigen wij alle (oud) Holterhoekers dan ook uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten en feesten. Op de website staat het volledige programma voor deze dagen vinden. Dan is er nog gelegenheid om Jeroen te feliciteren met zijn jubileum."

Meer berichten

Shopbox