Logo berkelnieuws.nl


Neem eens een kijkje in De Meergaarden

  Human Interest

Eibergen - Wat is er zoal te beleven en welke zorg en behandeling wordt er geboden in woon- en zorgcentrum De Meergaarden aan de Willem Sluijterstraat 6 in Eibergen? Op zondag 22 oktober kan iedere bezoeker kennismaken met verschillende zorg- en behandelmogelijkheden, diensten en activiteiten en wordt er een gratis ontbijt aangeboden.

Tijdens de open dag is er veel te zien en te beleven. Verpleging, verzorging, behandelaars en cliëntadviseurs informeren over wonen in Livio De Meergaarden en de verschillende vormen van zorg en verpleging hier, maar ook zorg thuis en Kleinschalig Wonen. De behandelaars zijn aanwezig om de vele mogelijkheden van behandeling zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtiek toe te lichten. Daarnaast zijn kapsalon, winkel en beweegruimte open en is er een appartement te bezichtigen.

De medewerkers van de dagbesteding informeren over de dagbestedingsmogelijkheden en geven demonstraties creatief schilderen, bloemschikken en bakken. Ook kan de bezoeker kennismaken met de 'Tovertafel', een tafel die met behulp van lichtprojecties mensen in beweging brengt. Iedereen is van 9 tot 12 uur van harte welkom, tot 11 uur kan er gebruik gemaakt worden van een ontbijt.

reageer als eerste
Meer berichten


Nieuwsoverzicht

Meer berichten