Logo berkelnieuws.nl


MantelZorgCafé Neede opent volgende week deuren

  Human Interest

Neede - Het MantelZorgCafé in Neede opent op woensdag 18 oktober om 13.30 uur haar deuren in Livio locatie Hofmaat aan de Hofmaat 4 in Neede. Livio vindt het belangrijk om mantelzorgers een ontmoetingsplek te bieden.

Wat biedt 't MantelZorgCafé?

Het MantelZorgCafé biedt ontspanning, ondersteuning, lotgenotencontact, informatie en advies voor de mantelzorger. Het MantelZorgCafé is een ontmoetingsplek voor alle mantelzorgers uit Neede jong of oud.


Elke derde woensdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur staan vrijwillige gastvrouwen en/of gastheren klaar in het MantelZorgCafé om de mantelzorgers een aangename middag te bezorgen. Er is tijdens de middag een professional aanwezig om vragen te beantwoorden of een gesprek te voeren als hier behoefte aan is. De coördinatie van het MantelZorgCafé is in handen van Livio. In de uitvoering wordt er samengewerkt met het Voormekaarteam Neede en de wijkverpleegkundigen in Berkelland.

Feestelijke opening

Op woensdag 18 oktober om 13.30 uur start het MantelZorgCafé in de Hofmaat met een feestelijke opening. Iedereen is deze middag van harte welkom om tussen 13.30 uur en 15.30 uur binnen te lopen.

De hopen hiermee iedereen de gelegenheid te geven om een kijkje te nemen in het MantelZorgCafé en samen met ons dit heugelijke feit te vieren. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox