Logo berkelnieuws.nl


Klanten Sensire verrast met tochtje met Berkelzomp

  Human Interest

Eibergen - Wat een goed gesprek al niet kan doen. Een 80-jarige klant van Sensire uit Eibergen gaf bij zijn zorgaanbieder, Sensire Wijkzorg, aan dat hij graag met de Berkelzomp wilde varen. Hierdoor is het idee ontstaan om dit voor alle klanten van Sensire wijkzorg Eibergen/ Rekken te organiseren.

Wijkverpleegkundige Mariel Westendorp pakte het enthousiast op: "We hebben alle klanten van ons team benaderd om mee te gaan. We konden vanwege het grote aantal aanmeldingen twee boten vullen." Op woensdag 20 september was het zover. Terwijl de ene groep de rondvaart maakte, keek de andere groep in het Muldershuis een film en genoot ondertussen van koffie met gebak.

Iedereen die in de boot kon komen, voer mee. Voor de rolstoelafhankelijke mensen was een mooie wandeltocht uitgezet. Voor de duidelijkheid: het wandelen lieten de cliënten over aan de duwers van de rolstoel, allemaal medewerkers van Sensire. "Wat erg leuk was is dat de klanten veel konden vertellen over de omgeving, waardoor wij ook weer veel geleerd hebben over Eibergen", glimlacht Westendorp.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox