Logo berkelnieuws.nl


Donderdag 13 juli wordt afgetrapt met een 2 tegen 2 voetbaltoernooi op de ligweide van het zwembad.
Donderdag 13 juli wordt afgetrapt met een 2 tegen 2 voetbaltoernooi op de ligweide van het zwembad.

Elke week sporten voor de jeugd op 't Vinkennest

  Human Interest

Sport Federatie Berkelland (SFB) gaat in samenwerking met NLG 't Vinkennest op donderdag 13 juli om 15.30 uur van start met het Zomersport-programma bij Zwembad 't Vinkennest.

Eibergen - Zomersport, dat betekent dit jaar de gehele zomervakantie elke week sportactiviteiten voor de jeugd van 6 tot en met 18 jaar op het buitenbad in Eibergen. Op donderdag 13 juli wordt afgetrapt met een 2 tegen 2 voetbaltoernooi op de ligweide van het zwembad.

Verder op het programma staan: het Eibergs Kampioenschap Bommetje (19/7), lacrosse (26/7), beachvolleybal (2/8), luchtbeddenrace (9/8), beachvoetbal(16/8), bootcamp (23/8) en beachtennis (30/8). Elke keer - alleen de eerste keer niet omdat het dan nog geen vakantie is - wordt om 14 uur gestart. "Omdat vooral met goed weer veel mensen op het zwembad zijn, passen we ons programma aan op de weersomstandigheden. Dus kan het zijn dat we de activiteit verschuiven naar de dag in die week met het mooiste weer", aldus een woordvoerder van de SFB.

"Via de website www.sportfederatieberkelland.nl en Facebook (Sport Federatie Berkelland) en twitter (@sportberkelland) zijn wij te volgen en zo weet je precies wanneer we waar zijn deze zomer." Wil je zeker weten of iets doorgaat, bel dan even met tel. 0545-476727.

reageer als eerste
Meer berichten