In de Domineesteeg, langs de Groenloseweg en rond de muziekkoepel zal het vol staan met oude werktuigen en tractoren.
In de Domineesteeg, langs de Groenloseweg en rond de muziekkoepel zal het vol staan met oude werktuigen en tractoren. (Foto: PR)

Vergaap je aan oude tractors en werktuigen in Ruurlo

  Historie

Ruurlo - Tijdens de jaarlijkse braderie op woensdag 21 augustus in het centrum van Ruurlo zal dit jaar eveneens weer een oldtimershow gehouden worden. Te zien zijn oude tractoren en oude werktuigen. Ook zullen er diverse stationaire motoren te zien zijn. De happening vindt plaats van 14.00 tot ongeveer 20.00 uur.

In de Domineesteeg, langs de Groenloseweg en rond de muziekkoepel zal het deze dag vol staan met oude werktuigen en tractoren.

Tractoren van verschillende merken en bouwjaren zullen gepresenteert worden.Vaak gerestaureerd en in origenele staat hersteld.

Er zullen demonstraties gegeven worden van onder meer dorsen, persen en het malen van rogge. Er zal tekst en uitleg gegeven worden over de verschillende machines en de werking van de machines.

Heeft u interesse om deel te nemen met een tractor of stationaire machine dan kunt u zich nog opgeven.

Bel hiervoor Jaap Geerligs op telefoonnummer 0573-452010 (tussen 18.00 en 19.00 uur) of stuur een mail: jgj.geerligs@tele2.nl

Meer berichten