De eerste klas van de Willem Sluiterschool in 1953. Boven in het midden juffrouw Sukkel.
De eerste klas van de Willem Sluiterschool in 1953. Boven in het midden juffrouw Sukkel. (Foto: onbekend)

Reünie Eibergse scholen: Willem Sluiterschool, Julianaschool en 3-Sprong

  Historie

Eibergen - Op 1 augustus 2018 gaat Het Sterrenpalet fuseren met de Julianaschool. Daarmee is de fusie van de van oorsprong christelijke scholen van Eibergen afgerond. De Willem Sluiterschool fuseerde eerder al met de 3-Sprong. Samen gaan de scholen IKC het Sterrenpalet heten. Om de fusie te vieren wordt op 26 mei een reünie gehouden.

De verbouwwerkzaamheden van de nieuwe locatie van Het Sterrenpalet aan de Prins Bernardstraat zijn al gaande. Als afsluiting van de bouw en de fusies wordt er nu een grote reünie georganiseerd. Iedereen die als leerling of leerkracht aan één van deze drie scholen verbonden is geweest, is van harte uitgenodigd op zaterdag 26 mei. De drie scholen hebben op deze middag elk hun eigen reünie op hun eigen locatie.

De voorbereidingen zijn in volle gang. (Oud)- leerkrachten en (oud-)leerlingen zijn ingeschakeld om de geschiedenisboeken, klassenlijsten en archieven na te kijken en mensen op te sporen. De reüniecommissie hoopt via social media, nieuwsbrieven en krantenberichten veel mensen te bereiken. Iedereen die de reünie wil bezoeken, dient zich aan te melden via de website: reunie2018.jimdo.com. Hier is ook alle overige informatie over locaties en tijden te vinden.

De kosten voor de reünie zijn 12.50 euro per persoon. Als men op meerdere locaties heeft gezeten of gewerkt is er maar voor één locatie aanmelding nodig.

Meer berichten
Shopbox