D.O.K. speelt op vrijdag 1 en zaterdag 2 november de klucht Rika Rommeltje, een stuk in drie bedrijven.
D.O.K. speelt op vrijdag 1 en zaterdag 2 november de klucht Rika Rommeltje, een stuk in drie bedrijven. (Foto: PR)

D.O.K. speelt klucht 'Rika Rommeltje'

  Cultuur

Neede - D.O.K. speelt op vrijdag 1 en zaterdag 2 november een klucht in drie bedrijven. Het stuk Rika Rommeltje is geschreven door J. Ruiter.

Rika Rommeltje, een niet zo nette vrouw, woont samen met haar beide ietwat onnozele dochters in een nogal slordige huishouding. De maatschappelijk werkster probeert hen op andere gedachten te brengen en praat over geld verdienen door te werken, maar dat zint de beide meiden helemaal niet. Maar zij praat door en gaat verder over onderwerpen als 'verkering' en 'uitgaan' en dat zij eens wat contacten zouden moeten leggen met de jongens. Als de buurman hiervan hoort, geeft hij hun de raad om dan maar eens een advertentie in de krant te zetten. Als zij de advertentie hebben geplaatst, geeft dat een heleboel consternatie. Vooral als Jan (Tina) zich meldt.

Kortom, het wordt een avond vol lachen, gieren en brullen in de Van Gellicumzaal van Het Assink lyceum aan de Julianastraat 12a in Neede. Beide avonden vanaf 20 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 6 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft. De kaarten die vorig jaar zijn gekocht voor de uitvoering die toen niet doorging zijn nu ook geldig.

Voorverkoopadressen: o.a. Tabakorie RONA, Oudestraat 6, Yvonne Franck, Azaleastraat 11, tel. 0545 292157 en Bloemenhoekje, Oudestraat 70.

Meer berichten