Het bij De Eendracht debuterende regieduo Erna Rouhof (links) en Hermien Luttikhedde.
Het bij De Eendracht debuterende regieduo Erna Rouhof (links) en Hermien Luttikhedde. ( Foto: Niek Geerdink )

De Eendracht: Rouhof debuteert als regisseur

  Cultuur

Gelselaar - Een onbekende is ze zeker niet voor Toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar. Jarenlang was Erna Rouhof voorzitter. Dit najaar begint ze echter aan een heel nieuw hoofdstuk. Nadat ze zelf al vele rollen vertolkte, is ze bij het stuk 'Als er maar muziek in zit' voor het eerst co-regisseuse, samen met Hermien Luttikhedde.

Hermien was al eens eerder regieassistente, dus zij heeft al de nodige ervaring. Op zaterdag 2 en 9 november kan men het eindresultaat bekijken. Dan zijn namelijk de uitvoeringen van het stuk dat is geschreven door de uit Zelhem afkomstige Evelien Evers.

Erna: "We hebben de laatste jaren meerdere stukken van haar op de planken gebracht en die sloegen goed aan bij het publiek. We spelen het stuk drie keer, op zaterdag 2 november om 20 uur, op zaterdag 9 november om 14.30 uur en wederom om 20 uur."

Kaarten zijn vanaf 21 oktober in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Florijn, daar waar ook de uitvoeringen zullen zijn. Kaarten kosten in de voorverkoop 7 euro, aan de zaal zullen ze 8 euro zijn.

Meer berichten