De KTV-expo wordt met een maand verlengd. Oorspronkelijk zou de expositie eind september opgedoekt worden.
De KTV-expo wordt met een maand verlengd. Oorspronkelijk zou de expositie eind september opgedoekt worden. (Foto: PR)

KTV-expo nog drie weken in Museum de Scheper

  Cultuur

Eibergen - Museum de Scheper heeft besloten om de sluitingsdatum van de KTV-tentoonstelling uit te stellen tot en met vrijdag 1 november. De reden: de expositie trok een recordaantal bezoekers en het enthousiasme van die mensen zorgt ervoor dat anderen de expositie nu alsnog willen bezoeken. Oorspronkelijk zou de expositie eind september opgedoekt worden.

Omdat de KTV voor veel mensen in Eibergen en omgeving een belangrijke rol heeft gespeeld, had het museum al gerekend op een bovengemiddeld bezoekersaantal. Een recordaantal bezoekers heeft de expositie inmiddels bezocht, er kwamen veel verhalen boven tafel en in het museum was de nostalgische sfeer alom aanwezig.

Uitroepen zoals 'deze dekbedhoes heb ik nog in het winkeltje gekocht' en 'die keukendoeken heb ik nog', waren bijna elke bezoekersdag te horen. Vandaar dat het bestuur van het museum heeft besloten om wegens de grote belangstelling geïnteresseerden nog een maand langer de mogelijkheid te bieden om deze interessante tentoonstelling te bezoeken.

museumdescheper.nl

Meer berichten