De laatste zangdienst van dit jaar vindt plaats op zondag 6 oktober.
De laatste zangdienst van dit jaar vindt plaats op zondag 6 oktober. (Foto: PR)

Laatste zangdienst van het jaar in Oude Mattheüs

  Cultuur

Eibergen - De laatste zangdienst van 2019 in De Oude Mattheüs in Eibergen vindt plaats op zondag 6 oktober. De leden van de Werkgroep Zangdiensten hebben weer tal van prachtige liederen uitgezocht, waarvan ze weten dat deze nog graag gezongen worden.

Er is een liturgie samengesteld met liederen van Johannes de Heer. Naast bekende psalmen worden er ook liederen uit het huidige Liedboek gezongen. 

Om de zangdienst compleet te maken is ditmaal het koor CK Jubilate Neede uitgenodigd om een vocale bijdrage te leveren. Het koor zal naast het You raise me up en Ich bete an die Macht der Liebe ook een aantal Nederlandstalige liederen zingen.

Er is volop ruimte voor samenzang met het koor. De leiding van dit koor is in handen van dirigent Henk Linker uit Almelo. Het orgel wordt bespeeld door Ad Krijger. In deze dienst hebben de leden van de werkgroep de leiding.

Heeft dit alles u nieuwsgierig gemaakt, dan nodigt de werkgroep u van harte uit om deze zangdienst bij te wonen. De dienst begint om 19.00 uur.

Meer berichten