Marian Kempers (links) en Natalie Vijlbrief houden samen een creatieve inzamelingsactie voor het KWF.
Marian Kempers (links) en Natalie Vijlbrief houden samen een creatieve inzamelingsactie voor het KWF. (Foto: PR)

Creatievelingen maken zich sterk voor kankeronderzoek

  Cultuur

Neede – Marian Kempers en Natalie Vijlbrief houden samen een inzamelingsactie voor het KWF, voor iedereen die creatief is of creativiteit kan waarderen.

Marian komt al jaren bij Het Knutsellab's creatieve workshops, georganiseerd door Natalie. Vorig jaar kreeg Marian te horen dat ze borstkanker had. Toen begon haar strijd tegen de ziekte en vóór onderzoek. Op dagen dat ze zich goed voelde, maakte ze kaarten en verkocht deze via 'Kaartje voor KWF'. Met haar gaat het gelukkig goed. Maar er is nog steeds erg veel geld nodig om kanker de wereld uit te helpen of in elk geval niet meer dodelijk te laten zijn. Daarom besloten de Needse vrouwen een speciale inzamelingsactie te houden op 12 oktober onder de noemer 'Crea voor het KWF'.

De actie bestaat uit drie verschillende onderdelen: er kunnen kaartensets gekocht worden, mensen kunnen zich opgeven voor de moeder/kindworkshop en volwassenen kunnen zich opgeven voor de herfst- of kerstdecoratieworkshop. Alle winst van de onderdelen wordt gedoneerd aan het KWF.

Je kunt je opgeven voor een van de workshops en/of kaartensets bestellen tot en met 28 september.

Meer info over de acties op: www.hetknutsellab.nl. Aanmelden voor een workshop kan via natalie@hetknutsellab.nl

Meer berichten