Barbara Pavinati: "Schrijf de woorden die u altijd al hebt willen delen, maar stiekem voor uzelf hield."
Barbara Pavinati: "Schrijf de woorden die u altijd al hebt willen delen, maar stiekem voor uzelf hield." (Foto: Krang Creaties)

'Rabarbara' laat je schrijven in de bieb

  Cultuur

Eibergen - In de Eibergse bibliotheek gaat Barbara Pavinati (Rabarbara) je leren schrijven tijdens een aantal avonden onder de noemer 'Schrijfcafé'. Donderdag 26 september is de eerste bijeenkomst. Van 20 tot 22 uur.

Tijdens het Schrijfcafé wordt op informele wijze gepraat over schrijven en alles wat daarbij komt kijken. Onder het genot van koffie of thee wisselen de deelnemers gedachten en ideeën uit over zelf meegebrachte teksten, al dan niet zelfgeschreven. Schrijfervaring is absoluut niet nodig.

Barbara Pavinati over de eerste bijeenkomst: "Schrijf de woorden die u altijd al hebt willen delen, maar stiekem voor uzelf hield. Nu is de tijd gekomen om naar buiten te treden. Schroom niet: we zullen er ademloos naar luisteren en laten weten wat de woorden met ons doen."

De bijeenkomsten worden samengevat onder de titel 'de opmars van het schrijven' en zijn op verschillende donderdagavonden. Aanmelden voor alle bijeenkomsten in de bieb aan de Grotestraat 58 is mogelijk, maar aan een specifieke avond deelnemen behoort ook tot de mogelijkheden. Deelname kost 5 euro per avond en aanmelden hiervoor kan op

oostachterhoek.nl/schrijfcafe

Meer berichten