Boekenmarkt Borculo blijft bestaan

  Cultuur

Borculo - De Borculose Boekenmarkt blijft bestaan. Vorig jaar stopten de organisatoren van het eerste uur Ria Lusink, Fred Geerligs en Gerrit Urbaan. In Jan Meilink en Alie Huurneman vonden ze twee enthousiastelingen die het evenement op dezelfde manier willen voortzetten. De 26e editie wordt op vrijdag 26 juli gehouden.

Van 10 tot 16 uur zijn boekenliefhebbers van harte welkom in de Weverstraat in hartje Borculo. Ze kunnen rekenen op zo'n 35 standhouders met duizenden boeken in allerlei genres. Het gaat om onder meer romans, jeugdboeken, streekromans, thrillers, boeken over sport, strips en geschiedenisboeken.

Het grote aanbod in combinatie met de gemoedelijke sfeer vormt de kracht. Een ander sterk punt is dat de organisatie haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Het evenement wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Stichting Promotie Borculo (SPB) onder de vlag van de Borculose Ondernemersvereniging (BOV).

Op de dag van de markt gaat de route van de laatste dag van de Fietsvierdaagse door het centrum van Borculo. Fietsers wordt daarom aangeraden hun fietstassen mee te nemen.

Meer berichten