De organisatie van het Volksfeest in Voor-Beltrum is er nu al helemaal klaar voor!
De organisatie van het Volksfeest in Voor-Beltrum is er nu al helemaal klaar voor! (Foto: PR)

Sport, spel en veel muziek tijdens feest Voor-Beltrum

  Cultuur

Voor-Beltrum - In Voor-Beltrum wordt op 4, 5 en 6 augustus het traditionele Volksfeest gevierd. De 73e editie vindt wederom plaats op het terrein van Stichting Halfweg.

Het begint zondag 4 augustus met een voetbal- en volleybaltoernooi voor buurten, vrienden en familieteams. Alleen familieteams kunnen zich nog aanmelden via platuunte@gmail.com. Daarnaast is er voor de kinderen een speciale ochtend met allerlei leuke activiteiten. Vanaf 12 uur kan er gestart worden met een tourtocht of een sterrit. De band Jack Fire speelt 's avonds vanaf 20.30 uur.

Maandagochtend zal het verder gaan met de buurtspelen. Aansluitend speelt de band Vol Gas. Maandagavond is de tent opnieuw geopend om 20.30 uur en dan zal de band King Boogie zijn opwachting maken.

Dinsdag schuift de hele buurtschap aan voor een ontbijt, waarbij er afscheid wordt genomen van het oude koningspaar. Na het afruimen wordt er geschoten en gegooid om de titels van 2019. De Perfect Showband zorgt voor feestmuziek na afloop in de tent en om 18 uur sluit Schluchtenkracher het feest af. Info: Facebook/Kermis Voor Beltrum.

Meer berichten