Opa Flodder won met z'n 'familie' (Voshaarweg) de optocht bij de kleine wagens.
Opa Flodder won met z'n 'familie' (Voshaarweg) de optocht bij de kleine wagens. (Foto's: Henk Klein Hazebroek )

Haarlo doet het anders dit jaar

  Cultuur

Haarlo - Onder de noemer 'Een keer wat aans' werd afgelopen weekend het zomerfeest in Haarlo in en rond een tent gevierd in plaats van in café Prinsen.

Verder bleef veel bij het oude met een optocht op vrijdag en zaterdag, op zaterdag het vogelschieten en vogelgooien (Rudy Hulzink is de nieuwe koning en Elsbeth Lankwarden de nieuwe koningin) en een drukbezochte playbackshow op vrijdag. 

De optocht werd gewonnen door de Garversdijk met Heel Haarlo Bakt (grote wagens) en de Voshaarweg met als thema de Familie Flodder (kleine wagens). De Voshaarweg was daarnaast ook nog eens de winnaar van de playbackshow op de vrijdagavond. Wederom als Familie Flodder. De tweede prijs was hier voor de buurt De Pas met hun Nieuw-Zeelandse rugby-act. 

Zaterdagmiddag was er een beachvolleybaltoernooi en zaterdagavond een afsluiting met de band Kroepin, waarbij gezegd moet worden dat het vrijdagavond iets drukker in de tent was. Met andere woorden: Haarlo is kennelijk meer van het playbacken dan van de livemuziek. 

Meer berichten