Het Euphonia Novelty Orchestra komt op 20 juli voor een zomeravondconcert naar De Tuinkamer aan de Hengeloseweg 1 in Ruurlo.
Het Euphonia Novelty Orchestra komt op 20 juli voor een zomeravondconcert naar De Tuinkamer aan de Hengeloseweg 1 in Ruurlo. (Foto: )

Honderd jaar terug in de tijd met Kunstkring Ruurlo

  Cultuur

Ruurlo - Het Euphonia Novelty Orchestra komt op 20 juli op uitnodiging van KunstKring Ruurlo voor een zomeravondconcert naar de tuin van restaurant-hotel De Tuinkamer aan de Hengeloseweg 1 in Ruurlo.

Het befaamde jazzorkest speelt dat novelty songs, jazzsongs, evergreens en andere meezingers uit het begin van de Amerikaanse jazzperiode. In een prachtig omgeving zullen zij 's avonds vanaf 20.30 uur hun uitgebreide repertoire laten horen.

Bijna 100 jaar geleden waren jazzbands razend populair. Het was dé muziek om lekker op te dansen. En ook nu nog zijn liedjes als 'Baby, won't you please come home' en 'After you've gone' heel bekend en niet alleen bij jazzliefhebbers. Een optreden van Euphonia Novelty Orchestra voltrekt zich geheel in de stijl van de grote jazzbands van weleer.

Reserveren kan via de mail: info@hoteldetuinkamer.nl of telefonisch 0573 452147. De toegangsprijs is 15 euro in de voorverkoop via kunstkringruurlo.nl/kaartverkoop, bij Groot Jebbink Bloemen en bij Everwennink t/o de Coöp in Ruurlo. Aan de kassa kosten de kaarten € 17,50 (geen pin).

Om de avond helemaal te laten slagen, is er de mogelijkheid om vooraf te genieten van een driegangenmenu voor 29,50 euro.

Meer berichten