Foto: Nadieh ter Haar

Niet één, maar twéé keer picknicken op de Maat

  Cultuur

Eibergen - Je kunt deze maand en volgende maand weer picknicken op De Maat in Eibergen. Vorig jaar is dit evenement voor het eerst georganiseerd. Het was toen een onverwacht succes; vele kleedjes waren er neergelegd op het grasveld, het was prachtig weer en jong en oud waren enthousiast.

Op 14 juli en 25 augustus gaan Madelon, Jacqueline en Eelke daarom op herhaling. De drie initiatiefneemsters van dit evenement vinden dat er meer gebruik moet worden gemaakt van het prachtige park in Eibergen.

Eelke Hasselo: "Het idee is heel simpel: iedereen komt gezellig samen op het grote grasveld, neemt eigen eten, drinken en een kleedje mee en geniet van de zon en het buiten zijn. En na afloop neemt iedereen z'n eigen afval weer mee naar huis."

De picknick duurt beide keren van 13.00 tot 16.00 uur, er wordt gezorgd voor wat vertier met voetbalgoaltjes, hoelahoeps en badmintonattributen. Bij mooi weer kan met water worden gespeeld. "Het openluchttheater is zo aardig om de toiletten weer beschikbaar te stellen. Uiteraard worden ook eigen initiatieven aangemoedigd. Wil je graag gitaar komen spelen, zingen, voorlezen, een yogales of demo geven, graag!" Let op: BBQ'en is niet mogelijk.

Meld je aan via Facebook

Meer berichten