De organisatie is er in geslaagd om de begraafplaats weer een plek te laten zijn waar je herinneringen kunt delen. Foto: Rita Hondorp
De organisatie is er in geslaagd om de begraafplaats weer een plek te laten zijn waar je herinneringen kunt delen. Foto: Rita Hondorp (Foto: )

Hartverwarmende avond op begraafplaats Gelselaar

  Cultuur

Gelselaar - Ruim honderd belangstellenden waren op vrijdag 21 juni aanwezig bij de derde editie van "Efkes stille staon bie...". op de begraafplaats in Gelselaar. Organisator Wim Kossink: "Het was een hartverwarmende, sfeervolle avond."

Bij aankomst op de begraafplaats werden de bezoekers verwelkomd door de leden van de organiserende Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG) met een kop koffie of thee met koek.

Gedichten werden voorgedragen door Erna Rouhof, Karlijn Leuverink, Jan Hilhorst, Yvonne Groothuis, Kyra Meutstege, Daan Uenk en Jaap Nijstad. Deze laatste met het eigengemaakte gedicht "Nu ik je zo moet missen".

Het Tempelteam, onder leiding van Mirjam Leuverink en Herman Riethorst, nam het muzikale gedeelte voor zijn rekening. Het nummer "Stille leefde" met de zelfgemaakte dialecttekst op de melodie van "Make you feel my love" maakte veel indruk.

De organisatie is er prima in geslaagd om de begraafplaats weer een plek te laten zijn waar je samen met anderen herinneringen kunt delen.

Meer berichten