De Groenlose band Curls on Fire zorgt vrijdag voor feest in de tent in Haarlo.
De Groenlose band Curls on Fire zorgt vrijdag voor feest in de tent in Haarlo. (Foto: PR)

Zomerfeest Haarlo verhuist naar tent bij zaal Prinsen

  Cultuur

Haarlo - Haarlo gaat het op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli anders doen. Het jaarlijkse zomerfeest wordt dan voor de 48ste keer gehouden, maar het feest vindt niet plaats in zaal Prinsen, maar in de feesttent bij Prinsen. Ook is het na 47 jaar nu tijd voor eigen muntjes.

Verder blijft er gelukkig veel bij het oude. Het programma begint zoals gewoonlijk op de donderdag met een 55-plusreisje en 's avonds de ballonnenoptocht en een avondconcert door de muziekverenigingen bij de Kluntjespot. De avond wordt afgesloten door Stainless uit Beltrum.

Vrijdag 5 juli zijn er op de feestweide kinderspelen, wordt er een bonte optocht gehouden, is er het traditionele vogelschieten en 's avonds de talentenshow door Haarlose buurten en vriendengroepen. De Groenlose band Curls on Fire zal het feest 's avonds op gang houden.

Zaterdag 6 juli begint de morgen met de reveille en het klootschieten op de welbekende route. Daarna gaat de optocht op herhaling en 's middags nemen een aantal buurten en vriendenteams het tegen elkaar op tijdens het beachvolleybaltoernooi. 's Avonds is het slotfeest met de band Kroepin'.

Meer berichten