Iedereen ouder of minstens net zo oud als dit oudje is op 23 juni welkom tijdens de jaarlijkse Ouderendag Berkelland in Holterhoek.
Iedereen ouder of minstens net zo oud als dit oudje is op 23 juni welkom tijdens de jaarlijkse Ouderendag Berkelland in Holterhoek. (Foto: PR)

Ouderendag Berkelland: ouderen én oldtimers gezocht

  Cultuur

Holterhoek - De Eibergse Communicatie Vereniging is verantwoordelijk voor de organisatie van de elfde editie van de Ouderendag Berkelland op zondag 23 juni. De ouderen zullen niet verrast worden: net als voorgaande jaren staat de dag in het teken van amusement, een rondrit met oldtimers door de regio en uiteraard een hapje en een drankje. Plaats van handeling is café-restaurant Grenszicht in Holterhoek.

Om 10.00 is de ontvangst met koffie en krentenwegge. Om 11.00 uur start de rondrit en tegen 14.00 worden de gasten terugverwacht in Holterhoek. Er zijn optredens van Herman Riethorst en Duo Vrijaf. Bezitters van oude tractoren en andere machines laten hun mooiste exemplaren zien en horen. Tegen 16.00 uur is de Ouderendag afgelopen.

Bezoekers kunnen zich gratis laten vervoeren vanuit Beltrum (vertrek vanaf Café Spilman om 8.30 uur), Ruurlo (Marktplein, 9.00 uur), Borculo (Andriessenhuis, 9.30 uur), Neede (Grand Café De Hofmaat, 9.30 uur) en Eibergen (Zwikkelaarsplein, 9.30 uur). Uiteraard is het mogelijk met eigen vervoer te komen.

Ouderen kunnen zich opgeven tot 19 juni bij Wendy Reinderink via tel. 06 - 23486241 en Gerrit Kox via tel. 0545-474102 (na 17.00 uur) of per email: ouderendagberkelland@gmail.com. Meer info op www.ecv-eibergen.nl (klik op de button ouderendag).

Oldtimerbezitters uit de regio wordt gevraagd medewerking aan deze dag te verlenen door met hun voertuigen te komen om samen met de ouderen een tochtje te maken van ongeveer 50 km. Men ontvangt hiervoor als dank een rallyschildje, dat speciaal voor deze dag wordt gemaakt, en uiteraard een hapje en drankje. Info en aanmelden: ouderendagberkelland@gmail.com of via tel. 06-54367402.

Meer berichten