Museum De Lebbenbrugge gaat  maandelijks een handwerkcafé houden.
Museum De Lebbenbrugge gaat maandelijks een handwerkcafé houden. (Foto: Ben Tragter)

Lebbenbrugge start met maandelijks handwerkcafé

  Cultuur

Borculo - Museum De Lebbenbrugge gaat met ingang van dit seizoen maandelijks een handwerkcafé houden. Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een nieuwe techniek.

De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen.

Wilt u meer informatie of wilt u een handwerktechniek leren? Laat het weten aan de organisatoren. Mail uw vraag of verzoek naar handwerkcafeborculo@gmail.com en u wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster u en de andere aanwezigen de techniek uitlegt en leert.

Het handwerkcafé is op de volgende dagen in de olde schure aan de Lebbenbruggedijk 25: zondag 21 mei, donderdag 15 juni, zondag 23 juli, donderdag 17 augustus, zondag 17 september en donderdag 12 oktober. Aanvang: 14.00 uur. Deelname is gratis.

Meer berichten