De organisatie is druk bezig met de boekjes en de kaarten. Ze zijn vanaf nu te koop.
De organisatie is druk bezig met de boekjes en de kaarten. Ze zijn vanaf nu te koop. (Foto: Rene Appels)

Brochures Berkellandse Atelierroute vanaf nu verkrijgbaar

  Cultuur

Berkelland - De boekjes met informatie over alle deelnemende kunstenaars en de adressen van de atelier- of expositielocaties tijdens de komende pinksterdagen zijn gedrukt en vanaf maandag 13 mei verkrijgbaar. Door René Appels

Hoewel er al het nodige op de website van Kunstkring B-Art gepubliceerd staat (kunstkringbart.com/atelierroute) vroegen veel belangstellenden naar de beschikbaarheid van een routegids en een plattegrond die iets meer helderheid geeft over de exacte locaties die bezocht kunnen worden.

Het is een kleurrijk boekje geworden dat, mede dankzij de financiële ondersteuning van de adverteerders, in een flinke oplage gedrukt kon worden. Naast de namen van de kunstenaars, een afbeelding van een van hun creaties en hun atelierroutelocatie biedt het boekje ook hun e-mailadressen en (voor zover van toepassing) hun websites, zodat geïnspireerd geraakte bezoekers ook na de atelierroute nog iets na kunnen kijken of contact kunnen opnemen.

Verder biedt het boekje, behalve een voorwoord van wethouder Anjo Bosman en wat algemene informatie, aan bezoekers van de atelierroute een tweetal mogelijkheden om een prijs te winnen.

Eén prijs is verbonden aan het invullen van het enquêteformulier, waardoor de organisatie een beeld krijgt hoe de bezoekers de atelierroute ervaren hebben. Een andere prijs is gekoppeld aan een fotowedstrijd.

Het routeboekje is samen met een los bijgevoegde routekaart voor 2 euro verkrijgbaar bij onder meer de VVV/ TIP/ TIB-kantoren in Ruurlo, Borculo, Neede en Eibergen, bij Beeldentuin AJ LW Bier aan de Haarloseweg 6 in Borculo en in Ruurlo bij het Kulturhus.

Meer berichten