Met het Belgische Evil Invaders heeft het Achterhoeks Metalfest een dijk van een headliner.
Met het Belgische Evil Invaders heeft het Achterhoeks Metalfest een dijk van een headliner. (Foto: PR Openluchttheater Eibergen)

Evil Invaders en Disabuse grote namen op Metalfest

  Cultuur

EIBERGEN - Tijdens het jaarlijkse Achterhoeks Metalfest kunnen de fans op zaterdag 18 mei weer genieten van een stevige pot muziek.

De aftrap is om 16.00 uur door Rise Above uit Winterswijk met een mix van hardcore en metal. Daarna speelt Razassa uit Eindhoven een flinke dosis stevige hardrock. Gooi Lynyrd Skynyrd, Black Sabbath en Metallica in een blender en je geniet van Diggeth. Daarna serveert Inferum een strakke, moderne vorm van death metal.

Disabuse stond vier jaar geleden als headliner op het festijn en ze zij nu terug met een nieuwe plaat, zanger en gitarist. Ook dat wordt gruwelijk smullen.

Met het Belgische Evil Invaders heeft het Achterhoeks Metalfest een dijk van een headliner. De band toert heel Europa door en speelde zelfs in Japan.
Op hun albums laat Evil Invaders horen dat ze goed hebben begrepen hoe je ouderwetse speed metal op een frisse en professionele manier kunt neerzetten.

Na afloop van het festival is er vanaf 22.00 uur een hardrock-afterparty in café De Stier.

De voorverkoop is gestart. Info en kaarten:

openluchttheatereibergen.nl

Meer berichten