Kinderkoor Sing-a-Song, een projectkoor en solisten zorgen ook tijdens de 41e Kerst-Inn ongetwijfeld weer voor een volle Dorpskerk.
Kinderkoor Sing-a-Song, een projectkoor en solisten zorgen ook tijdens de 41e Kerst-Inn ongetwijfeld weer voor een volle Dorpskerk. (Foto: louis swart)

Werkgroep Kerst-Inn zoekt meedenkers en -doeners

  Cultuur

Ruurlo - Er wordt al weer gewerkt aan de voorbereidingen van de 41e Kerst-Inn op 14 december. De werkgroep heeft dringend behoefte aan nieuwe leden, die mee willen werken aan een programma dat wederom voor een volle Dorpskerk zorgt.

Yvon Taken heeft ook nu weer de regie op zich genomen. Zij kan daarbij weer rekenen op Karin Hukker en Ester Wiegerinck. Dit trio was ook verantwoordelijk voor de succesvolle 40e Kerst-Inn in december 2018.

De nieuw ingerichte Dorpskerk was tijdens de Kerst-Inn in 2018 tot de laatste plaats bezet. Dat roept de vraag op of het beter is om de volgende keer twee uitvoeringen te organiseren op de zaterdagmiddag en -avond. Dat heeft natuurlijk organisatorische en financiële consequenties. Een besluit is nog niet genomen.

De oproep van een paar maanden geleden om versterking van de werkgroep heeft twee nieuwe leden opgeleverd. De werkgroep bestaat nu uit vier personen. Na de komende Kerst-Inn nemen twee 'oudgedienden' afscheid. Het zou heel goed zijn als hun opvolgers nu al gaan meewerken in de werkgroep.

Wie vindt het leuk om mee te denken en te werken? Bel 06 50 685 235 of mail naar pvdheij@concepts.nl voor meer informatie

Meer berichten