Nodox vertolkt vooral nummers uit de zestiger en zeventiger jaren. Blues, country, folk, jazz: het maakt de bandleden niet uit wat ze spelen, als ze het maar een beetje naar hun hand kunnen zetten.
Nodox vertolkt vooral nummers uit de zestiger en zeventiger jaren. Blues, country, folk, jazz: het maakt de bandleden niet uit wat ze spelen, als ze het maar een beetje naar hun hand kunnen zetten. (Foto: )

Nodox laat oude tijden herleven in Kulturhus

  Cultuur

Ruurlo - 'Lekker uit je dak gaan' met tijdloze muziek uit de sixties en seventies. Dat is hoe de KunstKring Ruurlo dit jaar Koningsdag feestelijk glans wil geven. Met heel veel mensen in de Theaterzaal van het Kulturhus in Ruurlo op zaterdag 27 april.

Vanaf 20.30 uur gooit de band Nodox alle remmen los. Alle bandleden hadden al jarenlang ervaring in uiteenlopende formaties, van hardrock via rock 'n roll naar de blues en jazz. Ze kwamen elkaar regelmatig in het circuit tegen en na een aantal jaren van 'we moeten samen eens wat gaan doen' is het er in 2013 van gekomen. De band Nodox was een feit. Het eerste optreden was een succes en al gauw werden ze regelmatig gevraagd voor feestjes en partijen.

Zo'n feestje is het Oranjeconcert in Ruurlo. Nodox vertolkt vooral covers uit de zestiger en zeventiger jaren. Blues, country, folk, jazz: het maakt de bandleden niet uit wat ze spelen, als ze het maar een beetje naar hun hand kunnen zetten.

De band bestaat uit Hans Lindeboom (zang, gitaar en mondharmonica), Jos Dammers (drums), Peter Wolters (zang en basgitaar) en Bert Nijenhuis (zang, gitaar en mandoline). Kaarten via:

kunstkringruurlo.nl/kaartverkoop

Meer berichten