'Gruffalo' is een verwijzing naar het bekende boek van Julia Donaldson en Alex Schelfer.
'Gruffalo' is een verwijzing naar het bekende boek van Julia Donaldson en Alex Schelfer. (Foto: PR Openluchttheater Eibergen / Hans Thissen)

Kindervoorstellingen in Openluchttheater Eibergen

  Cultuur

EIBERGEN - Openluchttheater Eibergen programmeert komend seizoen twee verschillende professionele kindervoorstellingen. Zondag 16 juni wordt voor kinderen vanaf 3 jaar de voorstelling 'Gruffalo' gespeeld en op zondag 30 juni kunnen kinderen vanaf 6 jaar genieten van 'Superloeser'.

'Gruffalo' is een verwijzing naar het bekende boek van Julia Donaldson en Alex Schelfer. De voorstelling op 16 juni vertelt het spannende verhaal van een kleine muis die in het bos beslopen wordt. Met veel fantasie en een list weet de kleine muis te overleven. De voorstelling is een productie van kindertheater Meneer Monster. Vorig jaar speelde dit gezelschap ook in Eibergen de uitverkochte voorstelling 'Over een kleine Mol'. De voorstelling duurt 45 minuten en begint om 14.00 uur. Er is plek voor 200 bezoekers.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zondag 30 juni om 14.30 uur genieten van de voorstelling 'Superloeser'. Joyce haalt op school slechte cijfers en heeft het gevoel dat ze nergens goed in is. Dat verandert als blijkt dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. Maar ja, wat heb je daaraan? Deze voorstelling wordt gespeeld door de Rotterdamse jeugdtheatergroep Lefkas. Er is plaats voor maximaal 300 bezoekers.

Alle info en online tickets zijn te vinden op www.openuchttheatereibergen.nl

 

Meer berichten