De groep Encantadas staat garant voor een vaak uitbundige, soms ingetogen, maar steeds vrolijke muziekavond.
De groep Encantadas staat garant voor een vaak uitbundige, soms ingetogen, maar steeds vrolijke muziekavond. (Foto: Peter Frings)

Encantadas zorgt voor sfeervol vermaak in Ruurlo

  Cultuur

Ruurlo - De KunstKring Ruurlo begint de lente met een muzikale avond die alle kenmerken van lente in zich verenigt: vrolijk, veelbelovend, fris, uitdagend en zuiver.

Op zaterdagavond 30 maart vult de Theaterzaal van het Kulturhus zich met een muziekmix, uiteenlopend van warme zuidelijke klanken tot serene Scandinavische sferen, van feelgood songs tot indringende balladen. De groep Encantadas staat garant voor een vaak uitbundige, soms ingetogen, maar steeds vrolijke muziekavond. Hun programma 'Colores del Sur' begint om 20.00 uur. Het Kulturhus staat aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo.

Vier zangeressen brengen elk hun eigen muzikale kwaliteiten in, zonder uitzondering met een gedegen opleiding van klassiek, tot jazz en folkzang. Hun voordracht is volgens de kenners bezield, puur en zuiver. Zij worden daarbij begeleid door vijf rasmuzikanten, die op viool, gitaar, fluit, contrabas, slagwerk en toetsen de groep maken tot een ensemble van hoogstaand niveau. Kaarten à 17,50 euro kun je bestellen via www.kunstkringruurlo.nl/kaartverkoop.  

Meer berichten