Lisa Brandt (20) gaat op zondag 7 april in haar woonplaats Borculo een workshop paaskrans maken verzorgen.
Lisa Brandt (20) gaat op zondag 7 april in haar woonplaats Borculo een workshop paaskrans maken verzorgen. (Foto: PR)

In de leer bij Lisa Brandt in De Koppel

  Cultuur

Borculo - Lisa Brandt (20) gaat op zondag 7 april in haar woonplaats Borculo een workshop paaskrans maken verzorgen.

"Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het AOC voor de opleiding Bloem en Styling. Daarna ben ik mijn bedrijfje Bella Flowers gestart. Hier kan ik al mijn energie en passie in kwijt."

Rouw en trouw

"Ik vind het bijvoorbeeld heel eervol om rouwwerk te maken. Het hele proces van het gesprek met de nabestaanden tot het maken en bezorgen van de bloemen op de uitvaart vind ik heel waardevol. Ook maak ik trouwwerk en verzorg ik de styling van bruiloften. Die twee uitersten in mijn werk maakt het juist zo uitdagend."

Workshops

"Elk seizoen komen er mensen bij mij thuis en hebben we een inspirerende, gezellige en creatieve avond. Die workshops zijn voor jong en oud. Ik heb zelfs in het J.W. Andriessen workshops gegeven op de afgesloten afdeling. Hier zitten ouderen met dementie. Deze mensen haalden zo veel plezier uit de workshops. Het was geweldig mooi om te zien!"

De Koppel

"Toen Jaime Lebbink mij vroeg om een workshop te verzorgen De Koppel, zei ik meteen 'ja'. Niks vind ik mooier dan mensen mijn mooie vak te laten zien en beleven. Het aantal aanmeldingen kan nog wel iets hoger. Iedereen is welkom van 12.00 tot ongeveer 15.00 uur. De kosten zijn 30 euro inclusief. We maken een prachtige paaskrans met mooie lentematerialen."

Opgeven via tel. 06-38051474

Meer berichten