DJ's Jan Römer (links) en René Loman zijn klaar om in de muzikale tijdmachine te stappen!
DJ's Jan Römer (links) en René Loman zijn klaar om in de muzikale tijdmachine te stappen! (Foto: PR)

Ouderwets avondje disco in de Oranjerie Ruurlo

  Cultuur

RUURLO - In de Oranjerie in Ruurlo wordt op zaterdag 25 mei een eerste Dr. Beat's Disco Night gehouden. Disco is nooit weggeweest, maar op dit moment viert deze muziekstroming hoogtij.

René Loman en Jan Romer, beiden DJ's uit dit gouden tijdperk, organiseren onder de naam Dr. Beat's Disco Night swingende avonden op de mooiste locaties in oostelijk Nederland. Op 25 mei dus in Ruurlo.

Hengelo

De eerste Dr. Beat zal plaatsvinden op 20 april in de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. Die avond was in een mum van tijd uitverkocht. Mensen die hier achter het net visten, kunnen nu naar Ruurlo.

Battle

Iedereen wordt welkom geheten door dames in een eighties outfit. De twee DJ's dagen elkaar in een soort van battle uit om de beste hits van destijds te draaien. Liefhebbers van disco, soul en funk komen volop aan hun trekken. De lekkere hapjes die geserveerd worden, zitten bij de prijs van 12,50 euro in.

Zwart en wit

De avond start om 20.30 uur en zal eindigen om 02.00 uur. Ouderwetse tijden dus. De dresscode voor de avond is Black & White. Hier kan iedereen zijn of haar eigen invulling aan geven. Let wel: no jeans, no sneakers.

Kaarten

Tickets voor het discofeest in de Oranjerie te Ruurlo zijn uitsluitend te bestellen op de website van Dr. Beat:

www.dr-beat.nl

Meer berichten