(Foto: PR)

In Dijkhoek lopen ze zich warm voor het paasvuur

  Cultuur

Borculo - De aanvoer van hout voor het paasvuur van Dijkhoek is inmiddels goed op gang gekomen. Vanaf nu is het mogelijk elke zaterdag tussen 10 en 16 uur en op de woensdagavond tussen 19 en 21 hout aan te leveren op het terrein achter zaal Kerkemeijer.

Zaterdag 8 april is de laatste inzamelingsdag. De stapel zal zondag 21 april om 20.45 uur worden ontstoken. De toegang naar het paasvuur is gratis. Het paasvuur is uitsluitend te bereiken via de achterzijde van Kerkemeijer.

Net als voorgaande edities is er ook ruim aandacht besteed aan een mooi muzikaal programma voor jong en oud. Zo wordt er op zaterdag 20 april een avond gehouden met tributebands Doe Maar Undercover en Yada Yada Herman Brood Tribute. Aanvang: 21.00 uur. Op eerste paasdag begint het om 19 uur met een gezellig pre-party paasvuurfeestje voor de kids. Als het paasvuur brandt is iedereen welkom in de schuur waar tot 22.00 een gezellig feestje gebouwd kan worden.

Vanaf 22.30 uur wordt dit het terrein voor de oudere jeugd, waarbij DJ Lars Hietbrink de schuur ombouwt tot een waar hardstyle domein. In het feestcafé zal DJ Bacchie de ruiten laten trillen, terwijl in de livezaal de band Lead speelt. Op tweede paasdag is er het Line Dance Festival.

De voorverkoop voor het Paasvuurfeest is inmiddels gestart.

Meer berichten