Ben jij de nieuwe Jamkoningin?

  Cultuur
Maud Grevink was de Jamkoningin van 2018.
Maud Grevink was de Jamkoningin van 2018. (Foto: Natalie Vijlbrief)

Neede - De 29e editie van de Jammarkt Neede vindt plaats op woensdag 21 augustus. Ook dit jaar vormt de Jamkoningin het 'frisse en fruitige' middelpunt. Ben of ken jij de perfecte persoon voor deze erebaan?

De Stichting Nationale Jammarkt organiseert jaarlijks de Jammarkt in Neede. De markt is bekend in binnen- en buitenland. Ieder jaar weten duizenden bezoekers de weg naar Neede te vinden. Op de markt zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten jam te vinden. Lekkere recepten, muziek, straattheater en ludieke activiteiten maken het feest compleet.

Voor de markt van 2019 is de organisatie op zoek naar een 'spontane koningin met een fruitige uitstraling'. De Jamkoningin wordt elk jaar aan het begin van de markt bekendgemaakt en loopt vervolgens de hele dag over de markt om bezoekers en standhouders te spreken en met hen op de foto te gaan. Het is daarom een must dat je op 21 augustus beschikbaar bent. Verder kun je de rest van het jaar bij een aantal activiteiten aanwezig zijn om Neede en de Jammarkt in het zonnetje te zetten. Tot slot ben je ouder dan 18, hebt gevoel met Neede en het belangrijkste: je vindt het leuk om een dag te stralen. Info: www.jammarkt.nl. Vragen? Mail: jamkoningin@jammarkt.nl

 

Meer berichten